Bezinkování

6/04/2014

Krásnou středu milé čtenářky.

O víkendu u nás proběhlo bezinkování.
Letos jsme se do toho dali poprvé, ale myslím, že se z toho stane každoroční tradice.

Je totiž úplně jednoduché natrhat pár květů bezu (no dobře, v našem případě asi 150:) a pak si užívat dobroty.
My jsme se vrhli na bezinkovou šťávu a kosmatice.
Šťáva je udělaná na přírodno podle receptu z pořadu Herbář, stejně tak kosmatice.

Pokud máte ještě kolem rozkvetlý bez, neváhejte a běžte natrhat. Stojí to za to.

A.


You Might Also Like

1 comments

  1. Milá Annie, máš to moc krásně vyfoceno!:) Já jsem zrovna dnes také dělala sirup z černého bezu, manžel ho má moc rád. Asi taky dám na blog, mám letos nový recept. Přeji Ti krásné, již téměř letní dny, Veronika. :)

    OdpovědětVymazat